Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Breien - poncho breien
Poncho breien
Poncho haken breien kind volwassenen - hobby - hobby.blogo.nl. gerelateerde artikelen:zomer poncho haken voor kinderenworkshop poncho persoonlijk decorerenbreipatroon kuiken en paashaas eierwarmerknikkerzak haken doe je met dit patroongratis breipatroon ruime tas breien en vilten
http://hobby.blogo.nl/2005/10/19/poncho-haken-breien-kind-volwassenen
Gerelateerd
 • Ontdek Coda Museum tijdens de Museumweek
  Jouw stadsbuzzz
 • Sprokkelmarkt in Boerderijmuseum
  OLDEBROEK - De Sprokkelmarktcommissie van het Boerderijmuseum is er in geslaagd een gevarieerd programma voor jong en oud samen te stellen. Zaterdag 28 februari wordt de Sprokkelmarkt, traditiegetrouw op de laatste zaterdag van februari, gehouden bij het Boerderijmuseum aan de Bovenstraatweg 10A in Oldebroek.
 • OCMW Ledegem breit kleren voor 120 lappenpoppen
  Een anonieme weldoener schonk 120 poppen aan het OCMW. Zij organiseren nu breisessies om de poppen aan te kleden alvorens ze weg te schenken aan kansarme k...
 • Inloopcentrum de Buffer opent haar deuren
  ROOSENDAAL ? Het inloopcentrum de Buffer is een plek voor en door de buurt, dus de plek waar inwoners, van jong tot oud, elkaar kunnen ontmoeten en waar samen activiteiten en zorg- en dienstverlening voor alle doelgroepen georganiseerd kan worden. Iedereen is welkom. Het Inloopcentrum de Buffer is een middel om mensen de kans te geven mee te doen en mee te blijven doen in de samenleving. Belangrijk uitgangspunt: wat de inwoners werkelijk willen en nodig hebben, staat centraal. Bij de Buffer kun je vanzelfsprekend terecht voor de gezelligheid, een kopje koffie, spelletjes. Ook zijn er misschien al mensen die ?
 • Mutsjes Breien voor het goede doel
 • Breien met Volkert van der G.
  Volkert van der Graaf woont sinds mei dit jaar in Apeldoorn. Ik woon ook in Apeldoorn. Samen met nog 157.315 anderen. Er zijn nogal wat mensen die het erg vinden dat Volkert in Apeldoorn woont. Dit zijn vooral mensen van buiten de plaats. Van Apeldoorners zelf heb ik nog geen onvertogen woord over de kwestie gehoord. Het kan ze namelijk geen reet schelen. ‘Iedereen moet ergens wonen,’ is de meest gehoorde zin als ik om me heen informeer. Gelijk weet ik weer waarom ik nooit van die Veluwse zandgronden afkom. Ons bent hier zoalig nuchter.
 • Haken & Breien
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Breien voor baby's SKB en Gambia
  WINTERSWIJK - Sinds oktober hebben deelneemsters van de ?Handwerkontmoeting? van de Protestantse Gemeente in Den Angang gebreid en gehaakt voor twee goede doelen. In totaal werden er 52 early birds en inktvisjes voor de couveusebaby?s van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix gemaakt en 184 mutsjes voor de pasgeboren baby?s in Gambia. En als extra verrassing een aantal bijpassende truitjes.
 • Als het van HBO afhangt, duurt Game of Thrones nog tien ja..
  Game of Thrones is de meest populaire show van HBO en het is dus geen wonder dat het netwerk geen haast heeft om een einde te breien aan de reeks. Als het van Michael Lombardo, de baas van HBO, afhang